En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yaz kursu açıldı

Okulların kapanmasıyla birlikte, çocukların tatil dönemini iyi değerlendirmeleri amacıyla yaz okulları ve kursları başladı.
Bu haber 74 kere okunmuş. 27.06.2024 Perşembe 18:21

KÜLLİYEDE KURS AÇILDI

Bu kapsamda İslami Değerler Külliyesinde ödüllü yaz kuran kursu açıldı. Kayıtlar 8 Temmuz’da sona erecek. Kırıkkale’nin Karacalı köyü içerisinde bulunan İslami Değerler Külliyesi ve Siyer-i Nebi Müzesinde, okulların tatile girmesiyle birlikte yaz kuran kursları başlıyor. Yaz kursları sonucunda ödüllerin verileceği yaz kuran kursu, Türkiye Diyanet Vakfı, Kırıkkale İl Müftülüğü ve İslami Değerler Külliyesi’nin ortaklığında gerçekleştirilecek. Başvuru ve kayıtların başladığı yaz kuran kursları için kayıtlar 1 Temmuz’da sona erecek.

 

KURS BİLGİSİ VERİLDİ

Yaz kurslarıyla ilgili olarak açıklama yapan İslami Değerler Külliyesi Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Akyön, “Külliyemizde yaz kuranı Kerim kurslarına katılacak, devam edecek, Kuranı Kerime geçecek öğrencilere verilecek hediyelerimiz geldi. Bu sene İslami Değerler Külliyesinde düzenlenecek Yaz Dönemi Kuran eğitiminde aynı zamanda Siyer Dersi’ de verilecektir. Çocuklarımız hem Kuranı ve hem de Peygamber Efendimizin hayatını öğreneceklerdir.” Duyurusunda bulundu.

 

ÖDÜLLER VERİLECEK

Kurs sonucunda başarılı olan öğrencilere verilecek ödüller ise şu şekilde sıralanıyor.

-Bisiklet

-Top ( Futbol, Voleybol, Basketbol)

-Uçurtma

-Satranç

-Kuranı Kerim

-Türk Bayrağı

-Tişört

-Şapka

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir