En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yemin töreni yapıldı

Kırıkkale’de kısa dönem askerler için askeri birlikte yemin töreni düzenlendi.
Bu haber 625 kere okunmuş. 06.01.2019 Pazar 13:23

TÖREN YAPILDI

Kırıkkale’de kısa dönem askerler için askeri birlikte yemin töreni düzenlendi. Törene Kırıkkale Valisi Yunus Sezer’de katıldı.  Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, tören alanına gelişinde asker yakınlarını selamladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törende 61 jandarma eri yemin etti. Törenin devamında yaş kütüğüne plaket çakılmasının ardından 373/2 Kısa Dönem Erler adına konuşma yapıldı. Vali Sezer, kışlaya ilk katılan Er ile Eğitim ve Spor branşlarında başarılı olan erlere takdir belgesi ve hediye takdim etti.

 

AYNI ONURU YAŞAIYORUZ

İl Jandarma Komutan Vekili Naim Çetinkaya yaptığı konuşmada, “ Kutsal vatan hizmetini yapmak üzere, güzel yurdumuzun dört bir yanından katılan gençlerimiz, ant içme törenini gururla ifa ettiler. Töreni onurlandıran misafirlere teşekkür ederim” dedi. Ailelerin yaşadığı heyecana ortak olan ve yaşadıkları duyguyu kendisinin de hissettiğini kaydeden Vali Yunus Sezer ise” Hepimiz hayatımızın belli dönemlerinde ailemizden, evimizden ayrı kalmışızdır. Kimimiz Üniversite’ye, kimimiz gurbete gitmişizdir ama çocuklarımızı, evlatlarımızı askere göndermenin onuru, şerefi ve heyecanı ayrı bir şey. Allah bu millete, bu memlekete, bu peygamber ocağında hizmet etme fırsatı veren evlatlar yetiştirmeyi sizlere nasip etti, bunun gururunu yaşıyorsunuz. Millet olarak bizde şanlı bayrağımızı, şanlı üniformamızı bu çocuklarımızın üzerinde gördüğümüzde aynı onuru yaşıyoruz ” dedi.

 

İKRAMLARLA SON BULDU

"Vatanın her köşesinde ve sınır ötesinde bu vatanın sınırlarını koruyan asker ve güvenlik güçlerimize de minnet ve şükran duygularını ileten Vali Sezer, “Onların sayesinde biz burada yaşama fırsatı buluyoruz” dedi. Yemin eden Jandarma erlerine  hayırlı teskereler dileyen Sezer, asker yakınları ile de bir süre sohbet etti. Tören, yemin eden jandarma erleri ve ailelerine yapılan ikramın ardından sona erdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir