En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yeni ambulans alındı

Bahşılı Belediyesi, sağlık, alt yapı, üst yapı, peyzaj ve sosyal-kültürel hizmetleriyle belediyeciliğin tüm alanlarında çalışmalarını sürdürüyor.
Bu haber 253 kere okunmuş. 28.01.2022 Cuma 17:15

YENİ AMBULANS ALINDI

Çalışmalarını hava koşullarına rağmen hızla sürdüren Bahşılı Belediyesi, bir yandan da araç filosunu genişletmeye devam ediyor.  Bahşılı Belediyesi Başkanı Recep Zafer Tekin göreve geldiği günden itibaren belediyenin araç filosuna 17 araç kazandırdı. Bu araçla birlikte Bahşılı Belediyesi araç sayısı 18’e çıkmış oldu. Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Recep Zafer Tekin, “İlçemize bugün itibariyle 2009 model Volkswagen Crafter marka bir ambulans kazandırmış bulunmaktayız. Bugün ki piyasa değeri 300-320 Bin TL değerinde olan ambulansımızı bedelsiz bir şekilde temin ettik” dedi. 

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, “Hastalık sürecinde, tedavisi adına il dışında ki hastanelere gitmesi gereken yaklaşık 10 kemoterapi gören kanser hastası vatandaşlarımız var, durumu olmayan düşkün, vatandaşlarımız var… Mesela Kayseri’de gözlerinden tedavi olan ama maddi durumu yetersizliği ile ulaşımda sıkıntı çeken vatandaşımızı da Antalya’ da tedavisi biten ama ne yazık ki bundan sonra ki ömrünü oksijen cihazıyla geçirmek zorunda olan vatandaşımızı da cihazıyla birlikte memleketine getirmeyi başardık” diye konuştu.

 

İLÇEYE HAYIRLI OLSUN

Başkan Tekin, “Biz üç yıldır belediyemizin başlattığı programımızla halkımızın tedavilerine gidip, gelebilmeleri için ulaşım imkanı sağladık. Bunları biz kendi imkanlarımızla yaptık. Ama arabalarımızın içlerinde bu ambulansımız kadar donanımlı teçhizat yoktu. Böyle bir ihtiyaç vasıl olunca gerekeni yapmış bulunmaktayız. Bu ambulansımız sadece, tedavi gören hastalarımız için değil engelli, ihtiyar ve bakıma ihtiyaç duyan kimselerin naklinde de kullanılacaktır. Allah Kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir