En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yeni katılımlar var

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı üye kayıtlarını sürdürüyor. Parti her geçen gün yeni üyelerle biraz daha büyüyor. Hafta içinde partiye yeni katılımlar oldu.
Bu haber 412 kere okunmuş. 13.03.2022 Pazar 13:54

ÜYE KATILIMI YAPILDI

İyi Parti Kırıkkale Teşkilatı üye kayıtlarını sürdürüyor. Parti her geçen gün yeni üyelerle biraz daha büyüyor. Hafta içinde partiye yeni katılımlar oldu. İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık ve parti yöneticileri partiye katılanlara rozetlerini taktılar. Bu amaçla partide rozet törenleri düzenlendi. Partiden yapılan açıklamalarda üye katılımlarıyla ilgili olarak şu bilgiler verildi: “Her geçen gün hızla büyüyoruz. Genç Makine Mühendisi Muhammed Ali Cerme İYİ Parti ailemize katılarak, gücümüze güç katmıştır. Hayırlı uğurlu olsun.

 

HEDEF BİRİNCİ OLMAK

Akrabamız kıymetli kardeşim Rabia Özen üyeliğini yaptık hayırlı olsun Türk Gençliği gümbür gümbür geliyor. Kıymetli dostum Ahmet BEDİR ve 100'e yakın Arkadaşlarımızın vermiş oldukları destekten ve üyeliklerinden dolayı teşekkür ederiz.” Partinin üye kayıtlarına önümüzdeki süreçte de devam edeceği bildirildi. Üye katılımı konusunda Kırıkkale Teşkilatı Türkiye genelinde dördüncü sırada yer almıştı. Başkan Altınışık hedeflerinin Türkiye genelinde birinci sırada yer almak olduğunu açıkladı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir