En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yerli ve milli sergi

Kırıkkale Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, BESST-İVAL kapsamında anlamlı bir sergiye ev sahipliği yaptı. Sanat Meydanı'nda düzenlenen "Yerli ve Milli Savunma Sanayii Ürünleri Resim Sergisi", büyük ilgi gördü.
Bu haber 85 kere okunmuş. 21.05.2024 Salı 18:56

SERGİ AÇILDI

Serginin açılışına Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yılmaz, dekanlar, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı. Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erol Yılmaz, sergi alanını gezerek sergilenen eserler hakkında bilgi aldı ve öğrencilerimizle birlikte hat sanatı çalışması yaptı. Yılmaz, yaptığı açıklamada, yerli ve milli savunma sanayimizin gelişmesinin önemine değinerek bu alanda yapılan çalışmaları takdir ettiğini söyledi.

 

BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Yılmaz, "Üniversitemiz olarak, her zaman milli değerlerimize sahip çıkıyor ve bu değerleri yüceltmek için çalışmalar yapıyoruz. Bu sergi de bu çalışmalarımızdan biridir. Serginin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Sergiye katılan öğrenciler de eserleri büyük bir beğeniyle incelediler. Öğrenciler, yerli ve milli savunma sanayimizin gücünü ve önemini anlatan eserlerden çok etkilendiklerini belirttiler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir