En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yeşil sahaya indiler

Uzun süredir il merkezi, ilçe ve köylerde çalışmalarını sürdüren AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı yorgunluğunu halı sahada attı.
Bu haber 255 kere okunmuş. 20.08.2021 Cuma 18:49

Uzun süredir il merkezi, ilçe ve köylerde çalışmalarını sürdüren AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı yorgunluğunu halı sahada attı. Teşkilat arasında düzenlenen halı saha maçına çıkan teşkilat üyeleri, spor ile günün yorgunluğunu attıklarını ifade etti.

 

 

YEŞİL SAHAYA İNDİLER

Bir süredir saha çalışmalarını Milletvekili Ramazan Can, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın da katımlıyla il merkezi, ilçe ve köylerde sürdüren AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı çalışmaların yorgunluğunu halı sahada attı. Teşkilat arasında düzenlenen halı saha maçında teşkilat üyeleri günün stresinden spor ile kurulduklarını ifade etti. Teşkilatın bütün kademeleriyle gün boyu saha çalışmalarına devam ettiğini ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mustafa Kaplan, ilerleyen günlerde teşkilat kademelerinin tamamının katılıyla halı saha organizasyonları yapacaklarını dile getirdi.

 

TURNUVA AÇIKLAMASI

Siyasetçilerin her alanda arkasından gelenlere örnek olması gerektiğinin altını çizen Kaplan “Bizler spor ve eğitime verdiğimiz önem ve bu etkinlere sağladığımız katılımlarla bizleri takip edenlere örnek olmalıyız. Gün boyu sahada teşkilat çalışmalarına katılan arkadaşlarımız, akşam da kendi aralarında organize ettikleri halı saha maçı ile günün stresinden uzaklaşıyorlar. AK Parti Kırıkkale İl Teşkilatı olarak gün içinde sahada olduğumuz kadar gün sonunda da sahalardayız. İlerleyen günlerde organize edeceğimiz turnuvalarla il genelinde bütün teşkilat kademelerimizin bu aktiviteye katılmasını sağlayacağız. Sadece futbolda değil, diğer branşlarda da çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir