En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yıkım devam ediyor

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Yurt-Kur Caddesindeki kanuna uymayan iş yerlerinin yıkımına devam ettiğini ifade etti. Son olarak caddede bulunan 2 iş yeri belediye ekipleri tarafından yıkıldı.
Bu haber 532 kere okunmuş. 24.07.2019 Çarsamba 11:32

İKİ İŞ YERİ DAHA YIKILDI

Yahşihan’da kanuna uymayan iş yerlerinin yıkımı devam ediyor. Yapılan tebligatların ardından ilçenin kaldırımlarında ve yolun kenarlarında estetiği bozan ve kanuna uyulmayarak kiraya verilen iş yerlerinden 2 tanesi daha yıkıldı. Yurt-Kur Caddesi üzerinde bulunan; birisi çiğköfteci diğeri ise fast-food satışı yapan iş yerleri kanuna uyulmadığı  gerekçesi ile yıkıldı.

 

YIKIM 3-4 AY SÜRECEK

Yıkımın ardından basın mensuplarına konuşan Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, şunları söyledi; “Seçimden önce vadettiğimiz gibi kaçak olan, ruhsatı olmayan veya işgal altında bulunun büfeleri tek tek yıkıyoruz. Yıkmaya da devam edeceğiz. Kaldırımlar vatandaşın olacak. Buralara yürüyüş yerleri yapacağız. Üniversite öğrencileri daha rahat kaldırımda yürüyebilecekler. Mahkemenin bazı iş yerlerini yürütmeyi durdurma kararı ardından biz işlemi biten kanuna uyulmayarak yapılan iş yerlerinin yıkımına devam ediyor. Tahminimiz 3-4 ay sürecek. Toplam 39 iş yerine tebliğ yapıldı” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir