En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yılbaşı ziyaretleri

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu ve beraberindekiler, görevi başındaki personelin yeni yılını tebrik etti, yılın ilk bebeklerine altın taktı.
Bu haber 68 kere okunmuş. 01.01.2023 Pazar 13:14

ZİYARETLERDE BULUNDU

İlk olarak 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret eden Tekbıyıkoğlu ve beraberindekiler, personelle sohbet ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Tekbıyıkoğlu ve beraberindekiler, ardından Kırıkkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne geçerek İtfaiye Müdürü Tuncay Bulut'tan bilgi alarak personelin yeni yılını kutladı. Daha sonra Kırıkkale-Ankara kara yolu kontrol noktasındaki polis ve jandarma ekiplerini ziyaret eden protokol üyeleri ekiplerin yeni yılını kutladı. Protokol mensupları personele tatlı ikramında bulundu. Tekbıyıkoğlu ve Saygılı son olarak Yüksek İhtisas Hastanesini ziyaret ederek yeni doğan 3 bebeğe altın taktı, hastane çalışanlarına ve burada tedavi gören hastalara karanfil verdi.

 

YENİ YILI KUTLADI

Ziyaretin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Tekbıyıkoğlu, bugün görevi başındaki personeli ziyaret ederek yeni yıllarını tebrik ettiklerini söyledi. Tekbıyıkoğlu, yılbaşı dolayısıyla hem emniyet hem de jandarmanın sorumluluk bölgelerinde her türlü tedbiri aldığını belirterek bugünü problemsiz bir şekilde atlatmayı planladıklarını dile getirdi. Başkan Saygılı da 2023'te Türkiye'nin gücünün artarak devam etmesi temennisinde bulunarak yeni yılın tüm İslam alemine huzur, mutluluk, bereket ve sağlık getirmesini diledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir