En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yolda çalışma başladı

Bahşılı ilçesinde tıkanıp kalan ve 14 yıldır yapımı beklenen Konya-Kulu yolunun yapımına AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin’in ısrarlı girişimleri, İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Milletvekili Ramazan Can’ın temasları ile başlandı.
Bu haber 5346 kere okunmuş. 10.03.2019 Pazar 18:11

ISRARLI TAKİP SONUÇ VERDİ

Kırıkkale’de yapımı yılan hikayesine dönen, 14 yıldır tamamlanmayı bekleyen, Bahşılı ilçesinde tıkanıp kalan Konya Kulu yolunun yapımına tekrar start verildi. Bahşılı ilçesinde tıkanıp kalan ve 14 yıldır yapımı beklenen Konya-Kulu yolunun yapımına AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin’in ısrarlı girişimleri, İl Başkanı Nuh Dağdelen ve Milletvekili Ramazan Can’ın temasları ile başlandı. Yolun yapımı için iş makineleri çalışmaya başlarken, bu gelişme ilçede olumlu karşılandı. Tekin, sık sık bölgeye giderek hem çalışmayı kontrol ediyor ve hem de bilgi alarak vatandaşları bilgilendiriyor.

 

YAKIN ZAMANDA AÇILACAK

Yolun yapımına başlanırken, önceki gün Milletvekili Ramazan Can ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, inşaat sahasında incelemelerde ve istişarede bulundular. Çalışmayla ilgili yapılan açıklamada, “14 yıldır bitirilemeyen Konya yolu dün Milletvekilimiz Ramazan Can, İlçe Başkanımız Güner Taş, Başkanımız Recep Zafer Tekin 'in girişimleri ile harfiyat işi başladı. Hız verilerek en kısa zamanda bitirilmeye çalışılacak. Yakın bir zaman içerisinde köprünün oradaki kavşak çalışmasına da star veriliyor.  İlçemizin içerisinden geçen ağır vasıtalı araçların uzun zamandır ilçe halkına gürültü ve hava kirliliği konusunda rahatsız ettiği aşikardı. İnşallah yakın zamanda problem çözülüp trafiğe açılması bekleniyor” denildi.

YorumlarBu habere toplam 1 yorum yapıldı.     'SENDE YORUM YAP'

Bunlar da ilginizi çekebilir