En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yolsuzluk iddiası

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, geçmiş dönemde oluşan ve yolsuzluk olarak tarif edilen önemli bir konuda duyuru yaptı.
Bu haber 692 kere okunmuş. 22.04.2019 Pazartesi 11:11

ÖNEMLİ BİR GELİŞME

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, geçmiş dönemde oluşan ve yolsuzluk olarak tarif edilen önemli bir konuda duyuru yaptı. Yahşihan Belediyesi’nin geçmiş dönemde devlet adabını hiçe sayan uygulamaların olduğunu dile getiren Türkyılmaz, belediyede çalışan bir personelin ilçe sınırları içerisindeki işyerlerinden reklam ve işgaliye bedeli adı altında para toplayıp, zimmetine ileri sürdü ve bununla da kalmadı sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak açıklama yaptı.

 

PAYLAŞIMDA BULUNDU

Türkyılmaz, belediye bünyesinde çalışan bir personelin reklam ve işgaliye bedeli topladığını ve bu paraları zimmetine geçirdiğini açıkladı.Kornuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak açıklama yapan Türkyılmaz,  “Belediyemiz bünyesinde çalışan personelin ilçemiz sınırları içerisindeki işyerlerinden işgaliye ve reklam bedeli toplayıp, zimmetine geçirdiği tespit edilmiştir. Tüm işyerlerinde tutanak tutulmuştur. Konu Cumhuriyet Başsavcılığına bildirilmiş, yasal süreç başlatılmıştır. Zimmete geçirilen tutar 146 bin 275 TL’dir” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 10 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir