En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yönetim yenilendi

Yozgatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağanüstü genel kurulunu yaptı. Oğuz Boyları Federasyonu’nda gerçekleştirilen genel kurul...
Bu haber 258 kere okunmuş. 31.12.2019 Salı 07:55

Yozgatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olağanüstü genel kurulunu yaptı. Oğuz Boyları Federasyonu’nda gerçekleştirilen genel kurul, divan heyetinin oluşturulması ile başladı. Divan başkanlığına Serdar Murat Can, oy birliği ile seçildi. Divan seçiminin ardında yoklama yapıldı. Çok sayıda üyenin kongreye katıldığı görüldü.

 

YENİ YÖNETİM OLUŞTU

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Başkan Ayhan Yüksel bir konuşma yaptı. On üç yıldır bu görevi yürüttüğünü belirten Yüksel, bu süre içerisinde yaptığı faaliyetlerden bahsetti. Yeni seçilecek Yozgatlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim ve denetim kurulu üyelerine başarılar diledi.Konuşmanın ardından seçime geçildi. Seçime tek liste halinde girildi. Başkanlığa Hakan Şahingöz bütün üyelerin oyunu alarak seçildi. Şahingöz bir teşekkür konuşması yaptı. Konuşmasında: “Hemşerilerimizle istişareler yaptık. Bu görevi benim yürütmem için yetki verdiler. Başkan olarak, yönetimimle birlikte, birlik ve beraberlik içerisinde hemşerilerimize, Kırıkkale’mize layık olmaya çalışacağım. İnşallah yüzünüzü kara çıkarmayacağım.” dedi.

 

ÇALIŞMALAR YAPILACAK

Şahingöz konuşmasına şöyle devam etti: “Derneğimizin misyonu, milli birlik ve beraberliğimiz çerçevesinde tüm Yozgatlıları bir çatı altında toplamak, Yozgat’a ve Yozgatlıya sahip çıkmaktır. Globalleşen dünyada, yerel, kültürel ve toplumsal değerlerde dejenerasyon hızla yaşanmaktadır. Bu çerçevede yerli ve milli kültüre sahip çıkmak gerekiyor. Bizi biz yapan, bizi başka milletlerden farklı kılan bir milli kültürümüz, örfümüz, ananemiz, var. Tüm bu değerlere sahip çıkmak ve bunları nesilden nesle aktarmak için çalışmalar yapacağız.” dedi.

 

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

Yapılan seçimler sonucu Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu:

1-Hakan ŞAHİNGÖZ

2- Cebrail İBİŞ

3- Murat YOZGAT

4- Mustafa ÇETİN

5- Bedrettin KARATAŞ

6- Yasin GÜLCÜ

7- Nusret KILIÇ

8- Ertuğrul ÖZTÜRK

9- Hasan KILIÇER

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir