En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yüzme çalışması

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde eş zamanlı başlayacak olan
Bu haber 647 kere okunmuş. 18.11.2018 Pazar 16:23

YÜZME ÇALIŞMASI

Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde eş zamanlı başlayacak olan "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesinin Kırıkkale'de de 19 Kasım'da fiilen başlayacağını bildirdi. Özdemir, yaptığı yazılı açıklamada, projenin birer aylık periyotlarla 3 dönem halinde uygulanacağını ifade etti. İl ve ilçelerde eğitim gören ilkokul 3. ve 4. sınıf öğrencilerine yönelik uygulanacak olan projenin, müdürlüğe bağlı olimpik yüzme havuzu tesisinde ücretsiz olarak gerçekleştirileceğini aktaran Özdemir, şöyle konuştu:

 

HERKES ÖĞRENSİN

"Cumhurbaşkanlığımızın ikinci yüz günlük icraat programı kapsamında düzenlenecek olan projeyle il ve ilçelerimizde ilkokul 3. ve 4. sınıflarda eğitim gören gençlerimiz öncelikli olmak üzere ülke genelinde toplam 100 bin öğrenci ücretsiz olarak yüzme kursu alacaktır. Bu proje sayesinde öğrencilerimiz spor tesislerini yakından görecek erken yaşta spora başlayacaktır. Olimpik yüzme havuzumuzda antrenörlerimiz eşliğinde gerçekleşecek olan projede, öğrencilerimiz beden eğitimi ve oyun ders saatlerinde havuza gelerek hem sporla tanışmış olacaklar hem de daha kaliteli zaman geçireceklerdir."

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir