En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Zafere kutlama

Kırıkkale'de 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törende Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okundu.
Bu haber 328 kere okunmuş. 30.08.2020 Pazar 15:37

GENİŞ KATILIM OLDU

Törene Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Emniyet Müdürü Günter Şenses, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Albay Mehmet Ali Durmuş katıldı. Daha sonra şehitlik ziyaret edilerek Kur'an-ı Kerim okundu, İl Müftüsü Hasan Hayri Yaşar dua etti. Protokol üyeleri, şehitlikteki mezarlara karanfil bıraktı. Vali Yunus Sezer, şehitlikteki anı defterini imzaladı.

 

ASLA UNUTMAYACAĞIZ

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün şehitler ve vefat eden kahraman gazileri rahmet ve minnetle yad ettiklerini söyledi. Onlara çok şey borçlu olduklarını belirten Sezer, "Bizlere bu cennet vatanı yurt olarak bırakanları asla unutmayacağız. Bunu hem kendimiz unutmayacağız hem de unutturmayacağız. Gelecek nesillere bunları anlatmak adına üzerimize düşen görevleri hepimizin yapması lazım." diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir