En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ziyaretçi eksik olmuyor

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan A. Adayı Recep Zafer Tekin’in ilçedeki seçim bürosuna ziyaretçi akını yaşanıyor. Tekin’in ziyaretçisi hiç eksik olmuyor.
Bu haber 1487 kere okunmuş. 07.01.2019 Pazartesi 14:06

ZİYARET ETTİLER

Bahşılı ilçesi AK Parti Belediye Başkan Adayını bekliyor. Adaylardan en güçlü isimlerden biri olan Recep Zafer Tekin’in seçim bürosu hazır durumda. İlk günden itibaren açık olan seçim bürosu adeta ziyaretçi akınına uğruyor. Tekin’in bürosu hiç boş kalmıyor. Kendisi de seçim bürosunda olan Tekin, ziyaretçilerini kabul ediyor ve ilçenin durumu üzerine konuşuyor. İlçenin sorunları ve çözüm yolları içeren projeleri konusunda bilgiler veren Tekin, Bahşılı’nın umutlu bir geleceğe kapı aralamak üzere olduğunu belirtiyor.

 

 İKRAMDA BULUNDU

Tekin’in önceki gün yine önemli ziyaretçileri vardı. Bir gurup vatandaş Tekin’i seçim bürosunda ziyaret ederek hem destek görüntüsü verdi ve hem de mesaj. Ziyaretçilerine ikramlarda da bulunan Tekin, önceki gün gerçekleştirilen ziyarette kestane ikramında bulundu. Ziyaretçileri ile birlikte çay içip kestane patlatan Tekin, “Dostlarla, çay içip kestane patlatıyoruz, müsait olanlara ikram ederiz” dedi. Ziyarete gelen bir gurup ise “Ak Parti Bahşılı Belediye Başkan Aday Adayımız Recep Zafer Tekin Bey’i seçim bürosunda ziyaret ettik. Birlik olma zamanı dedik kolaylıklar diledik” paylaşımında bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 4 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir