En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Ziyarette bulundular

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ve Başkan Yardımcıları Rasim Ölmez ve Celal Kaplan...
Bu haber 429 kere okunmuş. 08.10.2020 Perşembe 18:11

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ve Başkan Yardımcıları Rasim Ölmez ve Celal Kaplan siyasi partilerin il ve ilçe teşkilatlarında yapılan seçimler sonucu göreve gelen isimlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. 

 

ZİYARETLER YAPILDI

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı ve Başkan Yardımcıları Rasim Ölmez ve Celal Kaplan siyasi partilerin il ve ilçe teşkilatlarında yapılan seçimler sonucu göreve gelen isimlere hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  İlk olarak DEVA Partisi İl Başkanlığı Görevine atanan İsmail Karakuş'u makamında ziyaret eden Varlı, Ölmez ve Kaplan hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra bir süre önce tamamlanan kongre süreci sonrası yeniden AK Parti Merkez İlçe Başkanı seçilen Meclis Üyesi Emrah Doğan'ı da makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Başkan ve Başkan yardımcıları son olarak Gelecek Partisi İl Başkanlığına atanan Gülfem Betül Ekinci'yi ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir