En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

15 Temmuz açıklaması

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla basın açıklaması yaptı.
Bu haber 844 kere okunmuş. 15.07.2018 Pazar 20:37

AÇIKLAMADA BULUNDU

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" dolayısıyla basın açıklaması yaptı. 15 Temmuz şehitlerinin kalplerinde mümtaz bir yere sahip olduğunu vurgulayan AK Partili Dağdelen, "Ülkemizin şanlı tarihine kara bir leke olarak geçen 15 Temmuz darbesinin ikinci yılında bu kalkışmayı unutmamak ve unutturmamak, devletimizin olduğu kadar bizlerin de asli görevidir. O karanlık gecede, Kırıkkale ayağa kalkmış, bir millet ayağa kalkmış ve Türkiye ayağa kalkmıştır.

 

ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ

15 Temmuz'da meydanları, havalimanlarını, yolları, köprüleri doldurarak Fethullahçı Terör Örgütü mensubu hainlerine gereken dersi veren aziz milletimiz, Çanakkale'de, İstiklal Harbimizde olduğu gibi tüm fertleriyle tek yürek olmuş, iradesini darbecilere çiğnetmemiştir" dedi. Dağdelen, "Bu vesile ile; 15 Temmuz gecesi cesaretleriyle, dirayetleriyle, kararlı ve dik duruşlarıyla tarih yazan şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Onlar; kalplerimizdeki mümtaz yerlerini daima muhafaza edeceklerdir" ifadelerini kullandı. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir