En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

ABC’den LGS başarısı

Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Güleç ABC Kurumları, Liselere Giriş Sınavı’nda başarı elde etti.
Bu haber 4098 kere okunmuş. 28.06.2018 Perşembe 16:25

AÇIKLAMA YAPILDI

ABC’den LGS başarısı Eğitim ve öğretim alanında başarılı çalışmalara imza atan Güleç ABC Kurumları, Liselere Giriş Sınavı’nda başarı elde etti. Güleç ABC Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, “sistem değişse de başarı değişmez, başarının değişmeyen tek adresi ABC” dedi.

 

İlk 10 dereceleri

Liselere Giriş Sınavı sonuçlarına göre Güleç ABC Eğitim Kurumları, Kırıkkale’de Fen Liselerine girebilecek 59 öğrenci, nitelikli okullara girebilecek 94 öğrenci başarısı gösterdi. Kırıkkale’de ilk 10’da Rafet Kadir Yılmazer, Beren Su Demir, Hasan Hüseyin Demir, Osman Diri, Rıdvan Baş ve Emre Aktekin başarı elde etti.

 

YÜZDE 1 DİLİMİNE GİRENLER

Türkiye genelinde ABC okulundan yüzde 1 dilimine giren 17 öğrenci oldu. Rafet Kadir Yılmazer, Beren Su Demir, Hasan Hüseyin Demir, Osman Diri, Rıdvan Baş, Emre Aktekin, Görkem Özkutlu, Yunus Emre Lüy, Onur Saygılı, Yusuf Temizkan, Mustafa Melih Eser, Furkan Olcar, Enes Karamızrak, Ahsen İşliyen, Betül Araz, İbrahim Bilge ve Ahmet Kaan Kanmaz oldu.

 

ÖNEMLİ ÇALIŞMA SERGİLENDİ

Öğrencilerin elde ettiği başarı hakkında basın toplantısı düzenleyerek açıklamalarda bulunan Güleç ABC Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Harun Güleç, “Eğitim öğretim yılı boyunca 16 ulusal düzeyde olmak üzere kümülatif 63 deneme sınavı yapılmıştır. Deneme sınavlarında farklı yayınlar kullanılmasına dikkat edilmiştir. Soru frekansları yüksek olan uğur, çanta, okyanus, okulistik, zekâ küpü ve 7/24 yayınları kullanılmıştır. Her deneme sonucunda öğretmenler tarafından soru çözümleri yapılmış rehberlik tarafından da analizleri konu bazlı olarak çıkarılmıştır. Her konu sonrasında çoktan seçmeli sınav tipi olan check up sınavları yapılarak konuların pekiştirilmesi sağlanmıştır.”

 

SONUÇLAR ANALİZ EDİLDİ

Güleç, “Dinlenme tatilinde (Şubat tatili) bir hafta süreyle Nisan ve Mayıs aylarında 8 haftalık süreyle öğrencilerimiz LGS hazırlık kampına alınmıştır. Yıl boyunca öğrencilerimizin tamamına (88 Öğrenci) birebir, grup ve sınıf etütleri yapılmıştır. Etütler sınav sonrasında sınav sonucuna göre konu bazlı olarak tekrarlanmıştır. Öğrencilere rehberlik hizmeti öncelikle bireye dönük olarak tamamına yapılmıştır. Akabinde bu öğrenciler bizzat takip edilmiştir. Deneme sonuçları tek tek analiz edilerek başarıya odaklandırılmıştır. Okulumuzun psikolojik danışmanı tarafından da öğrencilerimizin psikolojik-duygusal yönü takip edilerek gerekli çalışmalar yapılmıştır.”

 

YOĞUN ÇABA SARF EDİLDİ

“Veli bilgilendirme, toplantıları düzenli ve periyodik olarak yapılmıştır. Öğrencilerinde evdeki çalışmaları veli iletişimli olarak devam etmiştir. Öğrencilerimize yıl boyunca verimli ders çalışma yöntemleri, yeni sistem hakkında bilgilendirme, motivasyon çalışma ve seminerleri (stres- kaygı) yapılmıştır. Soru çözümleri soru çözüm odalarında düzenli bir şekilde rehber öğretmenleri tarafından takip edilerek yapılmıştır. Öğrencilerimizin sosyal yönünü geliştirmek için tamamına okul gezileri, mezuniyet yemek-geceleri, kültürel ve sportif faaliyetler kurumumuz tarafından gerçekleştirilmiştir” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir