En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

15 Temmuz sergisi

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle düzenlenen...
Bu haber 664 kere okunmuş. 14.07.2019 Pazar 11:59

Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle düzenlenen “15 Temmuz Darbe Girişimi ve Milletin Zaferi” adlı fotoğraf sergisinin açılışı gerçekleşti. Tıp Fakültesi Hastanesi girişinde gerçekleşen serginin açılışına Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dilek Keskin, akademik ve idari personel ile vatandaşlar katıldı.

 

SERGİ AÇILDI

Sergiyi gezen ve vatandaşlarla sohbet eden Rektör, 1071 Malazgirt Savaşı’ndan itibaren Türkleri Anadolu’dan atma çabasının milletimizin kahramanca gayretleri neticesinde her seferinde başarısızlığa uğradığını ifade etti. Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, “Kurtuluş Savaşı’nda yedi düvel bir araya geldi ve bizi yine yenemediler. Milletin iradesine karşı yapılan darbeler oldu ve son olarak da 15 Temmuz darbe girişimi oldu. Milletin iradesine karşı yapılan tüm saldırılara ve darbelere karşı milletimiz, ‘Dışarıdan gelen hiç kimse beni idare edemez. Topla, tüfekle neyle gelirseniz gelin karşınızda bizi bulacaksınız. Millet olarak yetkiyi kime verdiysek, bizleri idare edecek kişiler onlardır’ dedi. 15 Temmuz’da da hiçbir siyasi fikir ayrılığı olmaksızın milletimiz tek vücut olarak uçakların, tankların, silahların karşısında canı pahasına durdu ve bu imtihandan alnının akıyla çıktı. Allah, bir daha milletimize böyle olaylar yaşatmasın” dedi.

 

RESİMLER YER ALDI

Sergide, 15 Temmuz gecesine ait Türkiye Büyük Millet Meclisi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi, Genelkurmay Başkanlığı, Özel Harekat Dairesi Başkanlığı ve TÜRKSAT’ta darbecilerin yaptığı saldırı ve yıkımı belgeleyen fotoğraflar, 15 Temmuz’da Şehit olan vatandaşlarımızın, Kırıkkaleli hemşerilerimizin ve güvenlik görevlilerimizin fotoğrafları ile milletimizin darbecilere karşı kahramanca mücadelesini gösteren fotoğraflar yer aldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir