En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Toprağa verildi

Kırıkkale’nin tanınmış eşraflarından Dönmez ailesinin büyüğü, emekli din bilgisi ve ahlak dersi öğretmeni Murtaza Dönmez (01.01.1936-03.09.2020), yakalandığı hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.
Bu haber 1382 kere okunmuş. 04.09.2020 Cuma 18:02

VEFAT HABERİ GELDİ

Kırıkkale’nin tanınmış eşraflarından Dönmez ailesinin büyüğü, emekli din bilgisi ve ahlak dersi öğretmeni Murtaza Dönmez (01.01.1936-03.09.2020), yakalandığı hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Merhum Murtaza Dönmez, Bahşılı ilçesi 3 dönem eski Belediye Başkanı ve Mahalli İdarelere Hizmet Derneği (MİHDER) Genel Başkanı Mehmet Dönmez’in ağabeyi, Türk televizyonlarının sevilen ekran yüzü İkbal Gürpınar ve  Ahmet Cemal Dönmez’in babaları,  Bahşılı Belediye Başkanı  Recep Zafer Tekin’in dayısı, Kırıkkale Eşrafından Merhum Ata Dönmez’in oğlu, Mustafa ve Bican Dönmez’in ağabeyi olan  Murtaza hocanın vefatı sevenlerini derinden üzdü.

 

CENAZE TÖRENİ YAPILDI

Merhum Murtaza Dönmez’in cenazesi 4 Eylül Cuma (bugün) saat 14:00’de Bahşılı Merkez Hüseyin Onbaşı Camii’nde kılınan namazın ardından Osman Şenses Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze töreninde Dönmez ailesinin bir hayli üzgün olduğu gözlendi. Törende Mehmet Dönmez başta olmak üzere ailesi taziyeleri kabul etti. Törende ayrıca Covid tedbirlerine de dikkat edildi. Murtaza Dönmez, öğretmenliğinin yanı sıra esnaflık da yapmıştı. Hayır ve din işleri ile adından da söz ettiren Murtaza Dönmez ilçe ve Kırıkkale genelinde sevilen ve saygı duyulan bir sima olarak biliniyordu. Haber318  ailesi olarak merhuma Allah’tan rahmet, Mehmet Dönmez’e ve ailesine baş sağlığı dileriz.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir