En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Birlikte yeneceğiz

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İl Salgın Denetim Ekipleri ve Filyasyon ekipleri tarafından sahada denetimler gerçekleştiriliyor.
Bu haber 3245 kere okunmuş. 01.09.2020 Salı 18:44

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İl Salgın Denetim Ekipleri ve Filyasyon ekipleri tarafından sahada denetimler gerçekleştiriliyor. Bu kapsamda Vali Yunus Sezer’in başkanlığında değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

 

TOPLANTI YAPILDI

Covid-19 Pandemisiyle mücadele kapsamında ilimizde alınan ve alınması gereken tedbirler ile genel durumun değerlendirildiği İl Pandemi Kurulu Toplantısı, Vali Yunus Sezer başkanlığında gerçekleştirildi. Kaymakamların video konferans yöntemi ile katıldığı toplantıda, kurul üyeleri ile görüş alışverişinde bulunuldu. Öneriler İl Hıfzıssıhha Kurulunda değerlendirilecek. Koronavirüs tedbirleri kapsamında İl Salgın Denetim Ekipleri ve Filyasyon ekipleri tarafından sahada denetimler hakkında bilgi paylaşımı yapıldı.

 

DURUM ANLATILDI

Toplantıya Vali Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Rektör Prof. Dr. Ersan Aslan, İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, İl Emniyet Müdürü Günter Şenses, diğer kamu kurum il müdürleri katıldı. Vali Yunus Sezer, Kırıkkale’de maske takma oranının çok yüksek düzeyde olduğunu, rehavete kapılmadan herkesin kurallara uyması gerektiğine dikkat çekti. Sezer, “İnşallah hep birlikte el ele vererek bu virüsü yeneceğiz. Yapmamız gereken biraz daha gayret ve sabır göstermek” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir