En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

15 Temmuz yolculuğu

ÇANKIRI'da 18 Vites Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü üyesi 7 kişi, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesindeki mezarını ziyaret etmek için bisikletleri ile yola çıktı.
Bu haber 604 kere okunmuş. 13.07.2020 Pazartesi 17:54

ANLAMLI BİR YOLCULUK

ÇANKIRI'da 18 Vites Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü üyesi 7 kişi, 15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümünde şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in Niğde'nin Bor ilçesindeki mezarını ziyaret etmek için bisikletleri ile yola çıktı.  Çankırı 18 Vites Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü üyeleri, FETÖ'nün 15 Temmuz 2016'daki darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümünde şehit Ömer Halisdemir'in Niğde'deki mezarını ziyaret etmeye karar verdi. Çankırı Valiliği ile diğer kurumlarında destek verdiği etkinlik için 5'i erkek 2'si kadın 7 kişi bisikletleri ile Atatürk Anıtı'nda bir araya geldi.

 

BİLGİ VERDİLER

Burada açıklamada bulunan kulüp başkanı Engin Çimen,  düzenleyecekleri etkinlik için mutlu olduklarını söyledi. Çimen, "Çankırı nüfusuna kayıtlı 9, 15 Temmuz şehidimiz var. 7 şehidimizin kabirleri Çankırı'da bulunuyor. 7 şehidimizin kabirlerinden aldığımız toprakları 15 Temmuz kahramanı Ömer Halisdemir'in kabrine ulaştırmak için yola çıkıyoruz. Toplamda 415 kilometre yol katedeceğiz. İnşallah layıkıyla bu görevi yerine getiririz" dedi. Daha sonra yola çıkan 7 sporcu; Kırıkkale, Kırşehir, Nevşehir üzerinden 15 Temmuz sabahı Niğde'ye ulaşmayı hedefliyor.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir