En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Yaşam'a yeni hekim

Özel Yaşam Kırıkkale Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Hastanenin Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü´nde Op. Dr. Gülsüm Yıldız Serbest göreve başladı.
Bu haber 3246 kere okunmuş. 16.08.2018 Perşembe 19:52

HASTA KABUL EDİYOR

Kırıkkale´de sağlık sektöründeki çalışmaları ile dikkat çeken ve ilgi merkezi olan Özel Yaşam Kırıkkale Hastanesi, hekim kadrosunu güçlendirerek yoluna devam ediyor. Hastaneden yapılan açıklamada Kadın Hastalıkları ve Doğum Bölümü´nde yeni bir hekimin göreve başladığı duyuruldu. Bu bölümde bayan hekim olarak Op. Dr. Gülsüm Yıldız Serbest Yaşam'da göreve ve hasta kabul etmeye başladı.

 

BAYAN HEKİM TALEBİ

Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Op. Dr. Serbest, Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde asistan hekim olarak görev yaptı. Daha sonra sırasıyla Kırklareli Devlet Hastanesi, Bursa İnegöl Devlet Hastanesi ve Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi'nde hekim olarak çalıştı. Kırıkkale'yi bilen birisi olarak dikkat çeken Op. Dr. Serbest, bundan sonra Yaşam Hastanesi'nde görevini sürdürecek. Mesleki kariyerine Yaşam Hastanesi´nde devam etmeye karar veren Op. Dr. Serbest'in  Kırıkkale´de sıklıkla sorulan bayan hekim talebine Yaşam´da cevap vermesi bekleniyor. Başarılı bir kariyere ve sağlık tecrübesine sahip olan Serbest, Yaşam Hastanesi´nde çalışacak olmanın heyecanı içinde olduğunu belirtti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir