En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

PTT ile anlaşma tamam

Yaşam Hastanesi'nin kurum ve şirketlere yönelik anlaşma çalışması devam ediyor. Son olarak PTT ile protokol imzalandı. Protokole göre PTT çalışanları Yaşam Hastanesi'nde fark ücreti ödemeyecek.
Bu haber 3627 kere okunmuş. 12.08.2018 Pazar 10:11

ANLAŞMA İMZALANDI

Yaşam Hastanesi ile PTT arasında kurum çalışanlarının sağlıktan fark ücreti almadan yararlanmaları amacıyla protokol imzalandı. İki kurum arasında yapılan anlaşmaya göre PTT sandığı mensupları bundan böyle tetkik ve tedavi için Yaşam Hastanesi'ne geldiklerinde hiç bir fark ücreti ödemeyecekler. Kurum çalışanlarının hangi polikliniğe gitmek isterlerse fark ücreti ödemeden tetkik ve tedavi yaptırabilecekleri bildirildi. İki kurum arasında tamamlayıcı sağlık hizmeti anlaşması imzalandığı bildirildi.

 

BİLGİLER VERİLDİ

Yaşam'dan yapılan açıklamada, protokol konusunda bilgi verildi ve benzer anlaşmaların devam edeceği vurgulandı. Açıklamada, "Yaşam Hastanesi olarak kurum ve kuruluşlarla sağlıktan indirimli faydalanılması konusundaki protokol anlaşmalarımız devam ediyor. Bu kapsamda PTT ile muayene fark ücreti konusunda bir anlaşma yapıldı. PTT çalışanları hastanemize tetkik ve tedavi için geldiklerinde muayene fark ücreti ödemeyecekler. PTT ile tamamlayıcı sağlık sigortası anlaşması yapılmıştır" denildi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir