En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

21 Ekim tebriği

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, "21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Bu haber 499 kere okunmuş. 21.10.2020 Çarsamba 18:37

MESAJ YAYINLADI

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımlayan Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, kamu yararına yönelik hizmetlerini gerçekleştiren gazetecilerin aynı zamanda yerelden genele sosyal, kültürel, ekonomik gelişim açısından da şehrimizin ve ülkemizin büyümesine, kalkınmasına doğrudan katkı sunduğuna vurgu yaptı. Başkan Tekin, mesajında şunları söyledi: “Gazetecilik, her koşulda gerektirdiği dinamizm ve fedakârlığıyla icrası zor, ülkenin vicdanı olma vasfını elinde bulunduran nadide mesleklerden biridir.

 

ÖNEMLİ BİR UNSUR

Geçmişten bugüne düşünce özgürlüğünün yanı sıra demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olan gazetecilerimiz; ülkemizin geleceği ve milletimizin menfaatleri doğrultusunda ilkeli, doğru ve tarafsız bir şekilde çalışarak, halkın haber alma hakkını sağlayan ve toplumun genel talep ve görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen önemli kişilerdir. İnsanlar, basından okudukları ve öğrendikleri haber ve yorumlar doğrultusunda bilgi sahibi olurlar.

 

TEBRİK ETTİ

Bu açıdan gazetecilerin, yaptıkları haber ve değerlendirmeler ile toplumu doğru bilinçlendirme sorumlulukları da bulunmaktadır. Yönetenler ile yönetilenler arasında köprü görevi gören, yöremizde ve bölgemizde kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde aktif olarak görev alıp emek harcayan tüm kıymetli basın mensuplarının 21 Ekim Gazeteciler Bayramı’nı kutlar, meslek hayatlarındaki başarılarının devamını dilerim.”

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

3 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir