En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

270 muhtarla iftar

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı tarafından 270 köy ve mahalle muhtarlarına iftar verildi.
Bu haber 1001 kere okunmuş. 04.06.2018 Pazartesi 19:09

İFTAR PROGRAMI YAPILDI
Kırıkkale’de Ramazan Sokağı’nda düzenlenen 270 köy ve mahalle muhtarının katıldığı iftar programı, İstanbul Fatih Cami İmamHatibi Dünya Kur'an okuma birincisi Bünyamin Topcuoğlu’nun okuduğu Kur’anı Kerim tilavetiyle başladı. Köylere getirilen hizmetlerin muhtarların aracılığıyla getirildiğini ifade eden AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, 2001 yılı önceki gazetelerdeki çıkan başlıkları hatırlattı.

 

DAĞDELEN BİLGİ VERİ
Dağdelen, “Malum 24 Haziran’da bir erken genel seçim var. Sizler de kendi yörenizin, kendi köylerinizin en önemli amirlerisiniz, mülki amirleri sizlersiniz. Köylere getirmiş olduğumuz bütün bu hizmetleri sizlerin aracılığıyla yaptık. Ben sadece sizlere 2001 yılı önceki gazete kupürlerini okumak istiyorum. 2001 yılı öncesinden bahsetmek istiyorum. İnsanlar geçmişi bilmiyor, ben bir hatırlatmak istedim. O, gününün 2001’den önceki 28 Şubat süreci ve ekonomik kaosu anlatan gazeteler arkadaşlar, Hürriyet gazetesinde tarihi uyarı diyor.

 

GEÇMİŞİ HATIRLATTI

Tarihi uyarıyı kim vermiş, Ecevit kürsüden fırlamış meclis devlete meydan okunacak yer değildir, demiş. Kim için? Merve Kavakçı için, Demirel’de Cumhuriyete karşı ceyran eden bölücülüktür demiş, başörtülü Merve Kavakçı’nın meclise girmesi, biz bugün bunu unuttuk hatırlatmak istedim. Bir başka Gazete de Milliyet gazetesi, Çevik Bir uyardı diyor. Genel Kurmay ikinci başkanı Milliyet’e konuştu, Hükûmet’e ve meclise çarpıcı mesajlar yollamış. Çevik Bir meclise bir ayar vermiş arkadaşlar, o, günün Millet Gazetesi’ndeki manşeti bu arkadaşlar” diye konuşmasına devam etti.

 

ADAYLAR KONUŞTU

15 Temmuz’u da hatırlatan Saygılı, “İçimizde hainler var. Allah nasip ederse işte onların üzerine basacağız” diye konuştu. Daha sonra AK Parti Kırıkkale Milletvekili adaylarından Ramazan Can, Bayram Salim Bozdemir ve Mustafa Arslan selamlama konuşması yaptı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir