En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

28 Şubat tepkisi

AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, 28 Şubat postmodern darbesinin yıl dönümünde konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı.
Bu haber 901 kere okunmuş. 28.02.2019 Perşembe 20:03

TARİHTE KARA BİR LEKE

28 Şubat postmodern darbesinin yıl dönümünde darbeye yönelik tepki açıklamaları geldi. AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen’de konuyla ilgili bir basın açıklaması yaptı. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara ve STK temsilcileri ile birlikte konuyla ilgili olarak basın açıklamasında bulunan Başkan Dağdelen, 28 Şubat’ın tarihe karar bir leke olarak düştüğünü söyledi. Bu tarihi asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını belirten Başkan Dağdelen, “Tarihimize kara bir leke olarak geçen, millet iradesini ve inanç özgürlüğünü yok sayan darbecileri unutmadık, unutturmayacağız!” dedi.

 

RABBİM ONLARA FIRSAT VERMESİN

Dağdelen, 28 Şubat’ın tarihte kara bir iz olarak kaldığına işaret ettiği açıklamasında “Tarihimize kara bir leke olarak geçen, millet iradesini ve inanç özgürlüğünü yok sayan darbecileri unutmadık, unutturmayacağız! Bu vesileyle tüm teşkilatımızla birlikte basın açıklamamızı yaptık. Rabbim ülkemiz üzerinde oyunları olanlara fırsat vermesin” diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir