En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

3 Aralık jesti

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilçede ziyaretlerde bulundu, özel durumdaki vatandaşlara hediyeler verdi, sohbet etti, sokakta gördüğü çocukları da harçlıksız bırakmadı.
Bu haber 107 kere okunmuş. 04.12.2022 Pazar 17:06

ZİYARETLERDE BULUNDU

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla ilçede ziyaretlerde bulundu, özel durumdaki vatandaşlara hediyeler verdi, sohbet etti, sokakta gördüğü çocukları da harçlıksız bırakmadı. 3 Dünya Engelliler Günü münasebetiyle ziyaretler gerçekleştiren Başkan Tekin, “Özel Kardeşlerimizi hane-i saadetlerinde ziyaret ettik,  kardeşlerimizin 3 Aralık Günü’nü kutluyor, bir gün değil, her gün yanlarında olduğumuzu belirterek, selam ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

 

ONLAR İÇİN VARIZ

Ziyaret ettiği evlerde vatandaşlarla sohbet eden, onların sorun ve taleplerini not alan Başkan Tekin, hediyeler de verdi. Başkan Tekin sokakta gördüğü çocukları da harçlıksız bırakmadı ve onların da gönlünü aldı. Ziyaretlerde kendisine teşekkür edilen Başkan Tekin, özel durumdaki vatandaşlar için Belediye olarak yapılması gereken ne varsa yapmaya gayret ettiklerini ve onların yaşam kalitesini artırmak için çalıştıklarını söyledi. Ziyaretleri bizzat kendisi yapan ve hediyeleri de kendi elleriyle teslim eden Başkan Tekin, herkese mutlu bir yaşam diledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir