En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

3. Etap tamamlandı

57'nci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Çeşme-İzmir etabı tamamlandı.
Bu haber 314 kere okunmuş. 12.04.2022 Salı 19:18

57'nci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Çeşme-İzmir etabı tamamlandı. As Başkanlığını Kırıkkaleli hemşehrimiz Bahattin AKYÖN’ün yaptığı Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından organize edilen yarışlar ege sahillerine renk kattı.

 

 

3. ETAP YARIŞI

Yarışı müthiş bir sprint ile kazanan Spor-Toto'nun sponsorluğundaki Turkuaz (Genel Ferdi Klasman birincisi), hem de Mosso'nun sponsorluğundaki yeşil mayonun (Sprint Mayo) sahibi olan Alpecin Fenix takımının Belçikalı sporcusu Jasper Philipsen basın toplantısında, "Bugün yeterli hıza ulaştım. Geçen seneden daha iyi durumdayım. TUR’a gelmeyi planlamamıştım. Fakat daha sonra yarışta sprint etapları olduğu için geldim. İlk iki gün başarılı olamadım. Bacaklarımda yeterli performansı yakalayamadım. Bu bacak pozisyonuna ulaşmak çok önemli. Fransa Turu'nda 6 kez etap birincisi olmuştum. Tour of Türkiye’de şimdilik iyi gidiyorum" dedi.

 

PHILIPSEN İKİ MAYO SAHİBİ

57'nci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun başarılı ismi Alpecin Fenix takımının Belçikalı sporcusu Jasper Philipsen yarınki İzmir-Manisa tırmanma etabında genel ferdi klasmanda birinciliğe yükseldiği için Turkuaz mayoyu giymeye hak kazandı. Kendisine Spor-Toto'nun sponsorluğundaki Turkuaz mayoyu Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu giydirdi. Aynı zamanda Mosso'nun sponsorluğundaki Yeşil mayonun da sahibi olan Philipsen'e mayosunu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adına Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge giydirdi.

 

KIRMIZI MAYO GRANIGAN'IN

Türk Hava Yolları'nın sponsorluğundaki Kırmızı mayoyu etabın başı sayılabilecek bir konumda elde eden Wildlife Generation takımının sporcusu Noah Granigan'a Kırmızı mayosunu İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici giydirdi. Sakarya takımının Ukraynalı başarılı sporcusu Vitally Buts Shimano'nun sponsorluğundaki beyaz mayonun sahibi oldu. Ukraynalı sporcuya mayosunu Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Metin Cengiz giydirdi. Vitally Buts podyuma mayosunu giymeye gelirken Ukrayna bayrağı ile çıkınca, halk kendisine alkışlarla büyük destek verdi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir