En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Kovalar monte ediliyor

Bahşılı Belediyesi’nin ekipleri ilçe genelinde yoğun bir çalışma sürdürüyor. Ekipler temiz su şebekesini besleyen motorları yeniliyor ayrıca ilçe genelinde bir çok yere yeni çöp kovaları monte ediliyor.
Bu haber 2687 kere okunmuş. 16.05.2019 Perşembe 11:06

SU MOTORLARI YENİLENDİ

İlçede bir çok yerde sıkıntısı yaşanan temiz su konusundaki çalışmasını sürdüren Bahşılı Belediyesi ekipleri, temiz su şebekesini besleyen motorların yenisini kuruyor. Böylece temiz su ile ilgili sıkıntı ortadan kaldırılıyor. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Bahşılı Belediyesi, “Doğanay Mah. ve H. Onbaşı Mah. temiz su şebekesini besleyen su motorlarının yenisini kuruyoruz. Çalışmalarımız devam etmektedir. Mahalle sakinlerimizden sağduyulu oldukları için teşekkür ederiz” ifadesinde bulundu

 

ÇÖP KOVALARI MONTE EDİLDİ

Ayrıca ilçe genelinde bir çok yere çevre temizliği için çöp kovaları da monte ediliyor. Bu konuda da bilgi veren Bahşılı Belediyesi, “Bahşılı Belediyesi teknik servis amirliği olarak temiz çevre temiz toplum anlayışı ile belediye duraklarına çöp kovası yerleştirdik. Vatandaşlarımızdan ricamız çekirdek kabukları, kola şişeleri, pet bardaklar vb. gibi çöpleri lütfen durakların içine atmayınız” dedi. 

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir