En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

30 aylık bilanço

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, belediyede çalışan bütün personellerin maaşlarının eksiksiz şekilde göreve geldikleri günden itibaren yatırıldığını söyledi.
Bu haber 408 kere okunmuş. 08.10.2021 Cuma 18:03

AÇIKLAMADA BULUNDU

Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin, belediyede çalışan bütün personellerin maaşlarının eksiksiz şekilde göreve geldikleri günden itibaren yatırıldığını söyledi. Maaş bilançosu ile ilgili açıklamada bulunan Başkan Tekin, 30 aylık bilanço konusunda bilgiler verdi. Konuyla ilgili detaylı bir açıklamada bulunan Başkan Tekin, “Biz iş üretiyoruz, dedi kodu değil, durmak yok çalışmaya devam” dedi.

 

 

BİLANÇO BİLGİSİ VERDİ

Başkan Tekin, “Göreve geldiğimiz 1 Nisan 2019 tarihinden itibaren bugüne kadar 30 ay geçti. Rabbime hamdolsun 30 ay boyunca çalışan tüm memur, sözleşmeli personel, daimi işçi ve mevsimlik personel (6+6 ) 12 ay boyunca bir gün bile aksatmadan tüm personelin maaş ve promasyon (Şirket Personeli de dahil Belediye tarihinde bir ilk) olmak üzere ücretlerini ödediğimiz gibi önceki dönemlerden kalan bir çok çalışanın   (13 maaşa kadar) alacağı olan birçok personelin maşalarının büyük bir kısmında ödemeyi rabbim nasip etti, biz iş üretiyoruz, dedi kodu değil, durmak yok çalışmaya devam " dedi.

 

PERSONEL SAYISI

Belediyeye her ay İller Bankası’ndan 513 bin lira ödenek geliyor. Bu ödeneğin 298 bin lirası önceki dönem icra, protokol ve proje giderlerine kesiliyor. Belediyeye kalan ödenek ise 215 bin lira. Kesinti oranı yüzde 58 olarak gerçekleşiyor. Her ay Belediyenin personel maaş tutarı ise 709 bin 587 lira. Belediye, kesintiye rağmen  Başkan Tekin ile bu ödemeyi 30 aydır aksatmadan devam ettiriyor.

 

AYLIK MAAŞ BİLANÇOSU

Belediyede personel sayısı 38 memur, 20 kadrolu, 18 mevsimlik işçi, 3 sözleşmeli, 30 da şirket çalışanı olmak üzere 109 kişi. Aylık memur maaş tutarı 307 bin 661 TL, 20 kadrolu ve18  mevsimlik işçi aylık maaş tutarı 185 bin 232 TL, 3 sözleşmeli personel aylık maaş tutarı 16 bin 691 TL, 30 şirket çalışanının aylık maaş tutarı 200 bin TL ve toplamda personele aylık ödenen maaş tutarı ise 709 bin 587 TL.

 

PROMOSYON DA ÖDENDİ

Başkan Tekin, Belediyede bir ilki de gerçekleştirdi ve maaş ödemelerinin yanı sıra promosyon ödemeleri ile geriye dönük ödemeleri de gerçekleştirdi. Bu konuda da açıklamada bulunan Başkan Tekin, “30 ay boyunca çalışan tüm memur, sözleşmeli personel, daimi işçi ve mevsimlik personel (6+6 ) 12 ay boyunca bir gün bile aksatmadan tüm personelin maaş ve promasyon (Şirket Personeli de dahil Belediye tarihinde bir ilk) olmak üzere ücretlerini ödediğimiz gibi önceki dönemlerden kalan bir çok çalışanın   (13 maaşa kadar) alacağı olan birçok personelin maşalarının büyük bir kısmında ödemeyi rabbim nasip etti” dedi.

 

BAŞKAN TEKİN’E TEŞEKKÜR

Başkan Tekin, şahsi girişimleri ve çabası ile eksik kalan tutarı 30 ay boyunca aksatmadan ödemeye devam ederken, böylece Bahşılı Belediyesi’ni de olumsuz şekilde anılmaktan kurtarmış oldu. Bu gayreti ve ilçeye yönelik hizmet çabası ile Başkan Tekin, takdiri hak ederken, başta personel ve yakınları olmak üzere ilçe esnafı ve ilçe sakinleri Başkan Tekin’e gayretinden ötürü sosyal medya aracılığıyla teşekkürlerini iletiyor.

 

ALLAH UTANDIRMASIN

Çalışmaları ve maaş ödemeleri konusunda bilgi veren Başkan Tekin, “Biz göreve gelmeden önce nasıl bir yönetim tarzı sergileyeceğimize dair açıklamalarda bulunmuştuk. 30 aydır nasıl bir yönetim sergilediğimizi ilçe sakinlerimiz görmekte. Ne Belediyemizin, ne personelimizin ne de ilçe sakinlerimizin yüzünü kara çıkarmadık inşallah. Bu böyle devam edecek. İlçemizin bize olan güvenini boşa çıkarmadığımızı düşünüyoruz. Allah hiç birimizi utandırmasın.İlçemiz için durmak yok yola devam” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir