En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

315 çiftçiye destek

Kırsal kalkınma destekleri kapsamında altyapı yatırımları makine ekipman desteğine başvuran çiftçiler için sözleşmeler imzalanmaya başladı.
Bu haber 195 kere okunmuş. 24.05.2022 Salı 18:32

SÖZLEŞME İMZALANDI

Kırıkkale Tarım ve Orman İl Müdürü Sırrı Yılmaz, 315 çiftçi ile toplantı salonun da bir araya geldi. İl Müdürü Sırrı Yılmaz, makine ekipman desteği almaya hak kazanan 315 çiftçi ile sözleşme imzalanacağını, bu çiftçilerin almış oldukları makine ekipmanlara 6 Milyon TL hibe desteği verileceğini söyledi. Programda çiftçiler ile İl Müdürü Sırrı Yılmaz arasında hibe sözleşmesi imzaladı. Yılmaz, 25 Mayıs 2022 tarihine kadar hibe sözleşmelerinin imzalanmasının tamamlanarak, çiftçilerin hibe desteklerinden biran önce faydalanması için çalışmalar devam edeceği belirtildi.

 

DESTEK AÇIKLAMASI

Yılmaz, “Çiftçilerimizin ihtiyacı olan makine ekipmanlara yönelik, bakanlıkça desteklemelerin devam edeceğini, yüzde 50 hibeli makine ekipman desteğinin amacının; tarımsal üretimde işçilik, ve üretim maliyetlerinin düşürülmesini sağlamak, yeni modern teknolojik makine ekipmanların çiftçilerimizin kullanıma sunmaktır. Bununla birlikte tarımsal üretimde verim ve karlılığın artacağına inanıyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 6 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir