En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Sulakyurt etabı başladı

Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, ilçenin ulaşım ağını modernize eden yol çalışmalarında müjdeli haberi verdi.
Bu haber 8 kere okunmuş. 01.04.2026 Çarsamba 21:15

ÇALIŞMA BAŞLADI

Sulakyurt ile Balışeyh arasındaki ulaşım çilesine son verecek dev projede heyecan verici bir gelişme yaşandı. Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, ilçenin kaderini değiştirecek yol projesinin son durumu hakkında hemşehrilerini bilgilendirdi. Başkan Çetiner, yaptığı açıklamada yolun geçtiğimiz yıl tamamlanan kısımlarının ardından, kalan etap için iş makinelerinin kontağı açtığını belirtti. Özellikle Kulaksız köyü ile Balışeyh arasındaki zorlu parkurda çalışmaların başladığını duyuran Çetiner, projenin bu yıl içerisinde tamamen bitirilmesinin hedeflendiğini vurguladı.

 

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Ulaşım konforunun artmasıyla ilçenin ekonomik ve sosyal hayatının da canlanacağını ifade eden Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Sulakyurt - Balışeyh arası yol çalışması geçen yıl Kulaksız çıkışına kadar gelmişti. Kulaksız ile Balışeyh arası kalan kısım için yol çalışması bugün itibarıyla başlamıştır. İnşallah bu yıl yolun kalan kısmının bitirilmesi hedefleniyor. Tüm hemşehrilerimizin bilgisine sunarım. Rabbim devletimize zeval vermesin."

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir