En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

500 bin lira destek

Kırıkkale’nin önde gelen firmalarından Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman Kırıkkalegücü’ne 500 bin TL destekte bulundu. Duman, takımın her zaman yanında olduğunu duyurdu.
Bu haber 85 kere okunmuş. 20.12.2023 Çarsamba 18:21

ÖNEMLİ BİR DESTEK

Kırıkkalegücü Kulüp Başkanı Şeref Akbal ve yönetim kurulu üyeleri Sinerji Silah ve Mühimmat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman’a ziyarette bulundu. Ziyarette Kulüp Başkanı Akbal takımın genel durumu hakkında bilgiler verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sinerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Duman, Kırıkkalegücü Spor’un başarı dolu yarınlarında da yanında olacağını sözünü verdi. Duman kırmızı-lacivertli ekibe sezonda başarılar dileyerek 500 bin TL’lik destek çekini Kulüp Başkanı Akbal’a teslim etti.

 

DESTEK AÇIKLAMASI

Sinerji A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Duman “Kırıkkalegücü Futbol Spor Klubümüzün her zaman destekçisiyiz. Kırıkkalemizin gururu olan geçmişi başarılar ile dolu futbol kulübümüz Kırıkkalegücü FSK’nın geçmişte olduğu gibi bugünde yanındayız. Kulüp yöneticilerimizin destek talebini aldığımız ilk anda gerekli aksiyonu alıp takımımıza 500 bin TL tutarında bağış yaparak üzerimize düşeni yaptık. Takımımızı iyi günlere taşımak için fedakar, takıma gönülden bağlı taraftarlardan olacağız” ifadesini kullandı. Duman, şehrin takımının iyi günlere kavuşacağı günlere hem bir taraftar olarak, hem de bir iş insanı olarak sonuna kadar destekleyeceğini sözlerine ekledi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir