En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

99 yaşında bir Çınar

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından en büyük bayram olarak nitelendirilen...
Bu haber 100 kere okunmuş. 28.10.2022 Cuma 18:35

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk tarafından en büyük bayram olarak nitelendirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı bugün Kırıkkale’de düzenlenecek programlarla kutlanacak. Bayram dolayısıyla Kırıkkale Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk sunumu yapıldı, şehitler için saygı duruşundu bulunuldu.

 

 

 

ÇELENK SUNUMU YAPILDI

Cumhuriyet Bayramının 99. Yılı bugün düzenlenecek ana programla kutlanacak. Kırıkkale’de kutlamalar bu yıl günler öncesinden başlamıştı. Kutlamalar dolayısıyla Kırıkkale’ye gelen Jandarma Genel Komutanlığına bağlı Jandarma Çelik Kanatlar, atlı birlikler, komandolar ile mehter takımı çeşitli gösterilerde bulunmuş, dosta güven, düşmana korku salmıştı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama programları Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanında Atatürk anıtına çelenk sunumu töreniyle devam etti. Kırıkkale Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Kırıkkale Belediye Başkanlığı çelenginin Atatürk anıtına sunulmasının ardından Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu beraberindeki heyetle birlikte Şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Sadık Güllü ve Şehit Piyade Er Resul Dündar’ın ailesine ziyaretlerde bulundu.

 

KUTLAMA PROGRAMI OLACAK

Mustafa Kemal Atatürk tarafından en büyük bayram olarak nitelendirilen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının ana programı Cumartesi günü Kırıkkale Valiliğindeki tebrikat töreniyle başlayacak. Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu Valilikte tebrikleri kabul edecek. Kutlamalar Fevzi Çakmak Caddesindeki kutlama programı ile devam edecek. Programa vatandaşlarında büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Kutlamalar Kırıkkale Polis evinde Cumhuriyet Bayramı resepsiyonu ile tamamlanacak.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir