En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Abalı destek oldu

MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Kırıkkale Belediyesi'nin burçlarına şanlı Üç Hilal’i dikmek için var gücümüzle çalışacağız. Sefer Bizden, Zafer Allah’tandır” dedi.
Bu haber 108 kere okunmuş. 12.01.2024 Cuma 19:01

AÇIKLAMA YAPTI

MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Kırıkkale Belediyesi'nin burçlarına şanlı Üç Hilal’i dikmek için var gücümüzle çalışacağız. Sefer Bizden, Zafer Allah’tandır” dedi. MHP’nin Kırıkkale Belediye Başkan adayının Harun Ulusoy olarak resmi olarak açıklanmasının ardından açıklamalarda bulunan MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı “31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Kırıkkale Belediyesi'nin burçlarına şanlı Üç Hilal’i dikmek için var gücümüzle çalışacağız. Sefer Bizden, Zafer Allah’tandır” diye konuştu.

 

HAYIRLI OLSUN

31 Mart Mahalli idareler seçimlerinde MHP’nin Kırıkkale Belediye Başkan adayının Harun Ulusoy’un resmi olarak açıklanmasının ardından MHP Kırıkkale İl Başkanı Murat Abalı açıklamalarda bulundu. İl Başkanı Abalı “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin tensipleriyle Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Sayın Harun Ulusoy olarak belirlenmiştir. Kırıkkale Belediye Başkan Adayımız Sayın Harun Ulusoy'a başarılar diliyor, partimize ve Kırıkkale'mize hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

 

BERABERLİK VURGUSU

Aday adaylarına da teşekkür eden İl Başkanı Abalı “Aday Adaylığı süreci boyunca öz verili şekilde çalışan iki değerli dava arkadaşımız Sayın Özgür Şahbaz'a ve Sayın Bahadır Karayel'e şükranlarımı sunuyor, teşekkür ediyorum. Şimdi hep birlikte; el ele, omuz omuza, birlik ve beraberlik içerisinde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde Kırıkkale Belediyesi'nin burçlarına şanlı Üç Hilal’i dikmek için var gücümüzle çalışacağız. Sefer Bizden, Zafer Allah’tandır” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

8 + 8 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir