En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Açıklama yaptı

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Arap Ali Cengiz adının karıştırıldığı bir habere ilişkin açıklamada bulunarak, haberi yalanladı.
Bu haber 591 kere okunmuş. 15.01.2019 Salı 13:22

AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Cengiz, şunları söyledi: “Geç saatlerde bir takım haber Sitelerinde yer alan ve tarafımın konu edildiği asılsız ve gerçek dışı haber üzerine beyanım ve tekzip metnimdir.

“Dağdelen ile yürünmez” başlıklı haberde bahse konu hadiselerin gerçekle alakası bulunmamaktadır. Herhangi bir istifa ve tartışma asla söz konusu olmamış, herzamanki olduğu gibi teşkilat bütünlüğü ve istişari görüşmeler içinde görevimizin başında ve Reisimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın emrinde, Dava arkadaşım, birlikte olmaktan mutlu olduğum yol arkadaşım İl Başkanımız Nuh Dağdelen’in başkanlığında görevimin başındayım. Asla ne evvelinde, ne ortasında ve nede sonunda ikinci bir arka planı olmadan il başkanımızla beraber 16 yıldır devam eden, istikrarın, güvenin, kalkınmanın, adaletin içerde ve dışarıda güçlü olmanın ve bunu sağlayan partimizin tekrar 31 Mart’ta başarısı için canla başla çalışacağız.

Genel Başkanımızın ifade ettiği gibi “ Biz kısa mesafe koşucusu değil, davamız için nefsi olmaktan uzak, milletimiz için, vatanımız için, bayrağımız için varız. Biz biriz bir olmaya devam edeceğiz.”

Beyanımın dikkate alınarak gerçek dışı olan ve bilgim dışı yapılan haberin aslı olmadığının bilinmesini ve yayının kaldırılmasını talep eylerim.”

Arap Ali Cengiz

İl Başkan Yardımcısı

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir