En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Afet ödeneği geldi

Üreticilerin bu yıl yaşadığı doğal afet zararlarına karşı Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı’ndan acil destek kapsamında 4 Milyon TL’lik destek ödeneği gönderildi.
Bu haber 472 kere okunmuş. 06.11.2019 Çarsamba 08:19

4 BİN 490 HAK SAHİBİ

Kırıkkale’de bulunan üreticilerin bu yıl yaşadığı doğal afet nedeniyle oluşan zararını karşılamak amacıyla Kırıkkale Valiliği tarafından Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı’ndan acil destek ödeneği adı altında istenilen talep karşılık buldu. 2019 yılında meydana gelen doğal afet zararlarını karşılanması için gönderilen paralar, zarara uğrayan bin 490 hak sahibinin hesabına aktarıldı.

 

ACİL DESTEK KAPSAMI

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Vali Yunus Sezer ve “2019 yılında İlimizde meydana gelen doğal afetler nedeniyle oluşan tarımsal zararlar, taşınır mal zararları ve hayvan tele§erinden dolayı mağdur olan vatandaşlarımızın mağduriyetinin ortadan kaldırılarak zararlarının karşılanması amacıyla Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı’ndan acil destek kapsamında ödenek talep edilmiş olup bu kapsamda ilimize 4 Milyon Türk Lirası acil destek ödeneği gönderilmiştir.

 

HESAPLARINA YATIRLIDI

Valiliğimizce yaptırılan zarar tespit çalışmaları sonrası belirlenen bin 490 hak sahibine ödenecek tutarlar, ilgililerin T.C kimlik numarası üzerinden Ziraat Bankası’nın merkez ve ilçe şube müdürlüklerindeki hesaplarına yatırılmıştır” dedi. Sezer, yeni dönemde çiftçiler için afetsiz bir yıl temennisinde bulundu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

2 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir