En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Afrin için yardım kampanyası

Kırıkkale'deki sivil toplum kuruluşları Suriye'nin Afrin ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere yardım kampanyası başlattı.
Bu haber 1024 kere okunmuş. 03.05.2018 Perşembe 11:38

YARDIM ÇALIŞMASI

Kırıkkale'deki sivil toplum kuruluşları Suriye'nin Afrin ve köylerinde yaşayan ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere yardım kampanyası başlattı. Hüseyin Kahya Parkı'nda kurulan yardım çadırının açılışında konuşan Hayrat Vakfı İl Temsilcisi İsmail Efe Demirhan, Afrin için başlattıkları yardım kampanyasının tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.
 

YARDIM BİLGİSİ VERİLDİ
Demirhan, Suriye'de 7 yıldır iç savaşın sürdüğünü anımsatarak şunları kaydetti:  "Oradaki masum insanların durumları bizi yardım kampanyasını başlatmaya itti. Kırıkkale'deki STK'lar olarak bir araya geldik ve 'nasıl bir yardım kampanyası yapabiliriz' diye düşündük ve böyle bir kampanya başlattık. Kampanya kapsamında öncelikle kuru bakliyat, kıyafet ve ihtiyaç malzemelerini göndereceğiz. Yardım çadırımız 10 süre ile açık kalacak. Yardım yapacak vatandaşlarımızı yardım çadırına bekliyoruz." Yardım çadırının açılışına İl Genel Meclisi Başkanı Murat Çaykara, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.  

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir