En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Aile aile geliyorlar

AK Parti Teşkilatı Bahşılı ilçesinde görülmemiş bir seçim kampanyası yürütüyor.
Bu haber 865 kere okunmuş. 03.02.2019 Pazar 13:47

AK Parti Teşkilatı Bahşılı ilçesinde görülmemiş bir seçim kampanyası yürütüyor. Partinin Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin’e ilgi ve destek çok büyük. Tekin’e tam anlamıyla aile aile katılım sağlanıyor.

 

 

GURUP GURUP GELİYORLAR

AK Parti’nin Bahşılı ilçesindeki seçim çalışmaları öyle bir hal aldı ki artık ilçede Başkan Adayı Recep Zafer Tekin’e aile aile, gurup gurup katılım sağlanıyor. Daha önce hiçbir ilçede böylesi bir çalışma görülmemişti. Parti ve adaya ilgi ve destek her geçen gün artıyor. İlçedeki aileler guruplar halinde katılım sağlayarak dikkat çekiyorlar. Geride bırakılan hafta ve hafta sonunda da yine katılımlar vardı. Halim Şenses ve ekibi AK Parti ve Başkan adayı Recep Zafer Tekin’e katılım sağladı. Başbuğ ailesi katılım sağlayan bir başka aile oldu. Kacar ailesi 167 kişi ile katılım sağladı. İlçenin tanınmış simalarından Karabiber ve Mahmut Göker’e aileleri ile katılım sağladılar.

 

TEKİN TEŞEKKÜR ETTİ

İlçede Başkan adayı Tekin’e ilgi ve destek her geçen gün artarken, Tekin, destek ve katılım sağlayan herkese ayrı ayrı teşekkür ederek şu açıklamaları yaptı: “Halim Şenses ve ekibe büyük katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.  Başbuğ Ailesine katılımından dolayı teşekkür ederim. KACAR Ailesine 167 kişilik büyük katılımlarından ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. Kara Biber Mahmut Göker dayıma katılımlarından dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunarız…” Bu büyük ilgi, katılım ve desteğe teşekkürlerini ileten Başkan Adayı Tekin, seçim çalışmalarını bu heyecanla sürdürdüklerini belirtti.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

7 + 9 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir