En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

AK Gençlerden destek

AK Parti Bahşılı İlçesi Gençlik Kolları Üyesi gençler önceki gün Bahşılı ilçesinde Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin için destek yürüyüşü düzenledi.
Bu haber 805 kere okunmuş. 17.03.2019 Pazar 12:55

DESTEK YÜRÜYÜŞÜ YAPILDI

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin’e destek artarak devam ediyor. İlçede Başkan Adayı Tekin’e hemen gür gün katılımların yaşandığı gözlenirken, önceki gün de ilçedeki gençler adayları için gövde gösterisi ve şov düzenledi. İlçede bir araya gelen gençler İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Altunçanak’ın da katılımıyla meşaleli yürüyüş tertipledi. İlgi ve katılımın yüksek olduğu yürüyüşe Belediye Başkan Adayı Tekin’de iştirak etti. Renkli görüntülerin yaşandığı yürüyüş programında gençler adaylarına destek sloganları attılar.

 

TEKİN TEŞEKKÜR ETTİ

TOKİ bölgesinde yapılan yürüyüş programı konusunda bilgi veren Başkan Adayı Tekin, “Maşallah, Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Habip Kaçar’ı ve genç kardeşlerimi kutluyorum. Coşkulu bir gençlik şöleni yaptılar. Ak gençlik Bahşılı olarak TOKİ’de. Bugün yaptığımız gençlik kolları yürüyüşümüze desteklerini esirgemeyen değerli dava arkadaşlarıma ve başkanlarıma teşekkür ederim. Durmak yok yola devam” dedi. Gençler sloganlar atarak yürüyüş yaptılar ve adaylarına destek görüntüsü verdiler.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir