En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

AK Parti'ye ziyaret

Kırıkkale Milletvekili Avukat Ramazan Can, İl Kadın Kolları Teşkilatına hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuş ve yönetim kurulu üyeleri ve yeni görevlerinde başarılar diledi.
Bu haber 274 kere okunmuş. 22.11.2021 Pazartesi 17:41

ZİYARET TOPLANTISI

Kadın Kolları İl Başkanı: Özden Temoçin yaptığı açıklamasında " Hayırlı olsun ziyaretlerinden ötürü kendilerine şükran duyduğumuz, değerli görüşlerini bildiren, gündemi ve teşkilat çalışmalarımızı değerlendirdiğimiz Vekilimize, çok teşekkür ediyoruz. Bununla birlikte Vekilimizin ziyaretlerinde bulunan, bizlerin sürekli yanımızda ve yakınımızda olarak desteklerini Kadın Kolları Teşkilatımızdan eksik etmeyen değerli  İl Başkanımız Sn. Mustafa Kaplan ve İl Genel Meclisi Başkanımız Sn. Murat Çaykara beyefendilere teşekkür ediyoruz.''dedi.

 

GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

Kadın Kolları İl Başkanı: Özden Temoçin, Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanı: Mahmure Yeşim Doğan, Teşkilat Birim Başkanı:  Ayşe İşler, Seçim İşleri Birim Başkanı: Seher Yağlı, Tanıtım ve Medya Birim Başkanı: Gülay Uçan, Dış ilişkiler Birim Başkanı: Neslihan Yıldızarlıer, Sosyal Politikalar Birim Başkanı: Zeynep Dönüş Pehlivanlı, Yerel Yönetimler Birim Başkanı: Tülay Uğurer, Ekonomi İşleri Birim Başkanı: Satı Kılıç, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkanı: Hacer Tanrıverdi, İnsan Hakları Birim Başkanı: Benlihan İlhan, Mali ve İdari İşleri Birim Başkanı: Elif Yaşar, Çevre, Şehir ve Kültür Birim Başkanı: Seher Elidemir, Ar-ge Birim Başkanı: Aslı Şen, Bilgi İletişim Teknoloji Birim Başkanı: Özgül Arıca, İl Sekreteri: Elif Koş.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir