En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

AK Parti’de bayramlaşma

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da kalabalık bir tören yapıldı.
Bu haber 510 kere okunmuş. 14.08.2019 Çarsamba 22:36

GENİŞ KATILIM OLDU

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı, Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Her bayramda olduğu gibi bu bayramda da kalabalık bir tören yapıldı. AK Parti’deki bayramlaşma töreni parti binasının önünde başladı. İl Başkanı Nuh Dağdelen’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen bayramlaşma töreni yine bir hayli kalabalık oldu. Bayramlaşmaya gelenlere şeker ve kolonya ikram edildi. Programda, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, AK Parti Kırıkkale İl başkanı Nuh Dağdelen, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, belediye başkanları, gençlik ve kadın kolları ve partililer il teşkilat binası önünde bayramlaştı.

 

KARDEŞLİK GÜNLERİDİR

Parti binasının önünde düzenlenen programda katılımcıların Kurban Bayramı'nı tebrik eden İl Başkanı Nuh Dağdelen, "Bayramlar birlik ve beraberliğin perçinleştiği, kuvvetlendiği, muhabbetin ve sevgini hat savaya ulaştığı günlerdir. Biz de inşallah bu bayramları vesile kılarak ola ki bir kırgınlığımız varsa, ola ki dinen yapmış olduğumuz bir yanlış varsa bu yanlışları düzeltme kırgınlıkları ortadan kaldırma kaynaştırma, barışma ve muhabbeti en üst seviyeye ulaştırıp inşallah vesile kılacağız. Bura da hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi. Ak Parti’nin 18. Kuruluş yıl dönümü ile ilgili de mesaj veren Başkan Dağdelen, “İl Başkanlığımızda teşkilatı mensuplarımız ve hemşehrilerimizle bayramlaştık. Rabbim 18 yıldır birlikte yol yürüdüğümüz kıymetli dava arkadaşlarımızla nice bayramlara ulaşmayı nasip etsin” diye konuştu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

9 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir