En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Akyön destek verdi

Kırıkkale Belediyesi için aday adayı olan Bahattin Akyön, aday olamasa da ne şehirden ne de partiden kopmadı. Akyön, önceki gün aday tanıtım töreni için hem teşkilata ve hem de adaylara destek için Kırıkkale’deydi.
Bu haber 4795 kere okunmuş. 14.01.2019 Pazartesi 20:43

TEŞKİLATA DESTEK OLDU

Aday tanıtım törenine katılan ardından da yemekli toplantıya iştirak ederek teşkilata olan desteğini açık bir biçimde gösteren Bahattin Akyön, “AK Parti MKYK Üyesi Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Kırıkkale Milletvekilimiz Ramazan Can, İl Başkanımız Nuh Dağdelen, Merkez İlçe Başkanımız Haydar Bozdemir, İlçe ve Belde Teşkilatlarımız, Gençlik ve Kadın Kolları Başkanlarımız, teşkilatımızın tüm kademelerinde görev alan yönetim kurulu üyeleri, mahalle temsilcileri aday ve aday adaylarımız, İl Teşkilatımızın düzenlediği güzel bir organizasyonla bir araya geldi. Tüm belediye başkan adaylarımızı ve bu süreci başarı ile tamamlayan teşkilatımızı can-ı gönülden tebrik ederim” dedi.

 

TEKİN’E DESTEK OLDU

Daha sonra Bahşılı ilçesine geçen ve burada AK Parti Bahşılı Belediye Başkan adayı Recep Zafer Tekin’e destek olan Bahattin Akyön, “AK Parti Bahşili Belediye Başkan Adayımız güzel, güvenilir, tekin insan Recep Zafer Tekin’in seçim ofisinin açılışına katıldık. Milli Gençlik Vakfı başkanlığım zamanında birlikte çalışma mutluluğuna nail olduğum, memnun olduğum, dava adamı has arkadaşım Recep Zafer Tekin'in seçim ofisi açılışında kısa bir konuşma yaptık ve duada bulunduk. Allah yardımcısı olsun, onu zaferle onurlandırsın, muzaffer eylesin. AK Belediyeciliğin temsilcileri olacak olan adaylarımıza muvaffakiyetler diliyorum” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir