En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Allı Turna geldi

Bozlak Hikayesi Projesi ile Nostalji 302 Allı Turna isimli Otobüs modifiyeli otobüs ile Keskin ve Hacı Taşan’ı tanıtmak için Türkiye turuna çıkan Keskinli Emekli Albay Süleyman Sırrı Ulaşkan, Kırıkkale’deydi.
Bu haber 62 kere okunmuş. 19.08.2024 Pazartesi 20:56

KESKİN ZİYARETİ

İstanbul’da yaşayan Keskinli Emekli Albay Süleyman Sırrı Ulaşkan, 85 model 302 otobüsü ile Keskin ve Hacı Taşan’ı tanıtmak için çıktığı Türkiye turu kapsamında Keskin’de mola verdi. İlk seferini Ankara’dan Kırıkkale’ye yapan ve gittiği bir çok ilde Ali Şahin’in sazıyla yöreye ait türküleri, bozlakları, ustaların hayat hikayeleriyle beraber sahneye taşıyan ekip, bugüne kadar İstanbul, Ankara, Kırıkkale ve Kırşehir’de konserler vererek tanıtımlarda bulunmuştu.

 

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Son olarak Kırıkkale’nin Keskin ilçesine gelen Allı Turna ekibi, Keskin Belediye başkanı Ekmel Cönger’i ziyaret etti. Belediye Başkanı Cönger, “İstanbul’da yaşayan Keskinli Emekli Albay Süleyman Sırrı Ulaşkan, bir Bozlak Hikayesi Projesi Nostalji 302 Allı Turna isimli Otobüs ile Keskin’i ve Hacı Taşanı Türkiye’ye tanıtan Mühendis Serhat Ulaşkan ve Keskin’i ziyarete gelen misafirlerimizi nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir