En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Altınışık açıklama yaptı

İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinde İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan Adayının Mahir Yılmaz olduğunu söyledi ve bununla ilgili açıklamalarda bulundu.
Bu haber 939 kere okunmuş. 24.12.2018 Pazartesi 12:51

ALTINIŞIK AÇIKLAMASI

İYİ Parti, 31 Mart´ta yapılacak yerel seçimlerde il bazında kesinleşen adaylarını kamuoyuna duyurdu. Bu konudaki açıklamayı İl Başkanı Bülent Altınışık yaptı. Altınışık, 2019´da yapılacak yerel seçimlerde İYİ Parti, Kırıkkale Belediye Başkanı adayı olarak Mahir Yılmaz ismini açıkladı.  İYİ Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Altınışık, konuyla ilgili açıklamasında,  “Siyaset herkes ve her parti için iddia işidir. Kırıkkale´de inşallah İYİ Parti olarak 31 Mart´ta Kırıkkale Belediyesini teslim alacağız. Yıllardır ihmal edilen Kırıkkale´ye hizmet edeceğiz. İYİ Parti teşkilatı olarak adayımızın hizmet edeceğine inanıyoruz. Kırıkkale bizim. Hizmet etmek istiyoruz. 24 Haziran´da yapamadığımızı 31 Mart´ta yapacağız. Kırıkkale Belediyesi´ne İYİ Parti bayrağını dikerek, Kırıkkale´ye yakışır hizmetler yapacağız” dedi.

 

MAHİR YILMAZ KİMDİR?

Mahir Yılmaz, 1955 yılında doğdu. İlköğrenimini Kırşehir´de, ortaöğrenimini Kırıkkale´de tamamladı. 1982´de Gazi Üniversitesi Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü´nden mezun oldu. Yılmaz, 1985 yılında ticari hayata atılarak İnşaat ve Taahhüt İşleri ile uğraştı. Bir dönem Kırıkkale Üniversitesi Meslek Yüksek Okulunda Öğretim Görevlisi olarak çalıştı. Ardından 1989 yılında Kırıkkale Belediye Başkanlığı bünyesinde ESO İşletme Müdürü olarak görev yapan Yılmaz, evli ve İki çocuk babasıdır. İngilizce ve Almanca bilen Mahir Yılmaz, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti Kırıkkale Belediye Başkan adayı oldu.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

5 + 5 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir