En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Altınışık il başkanı oldu

Kısa bir süre önce kurulmasına rağmen genel seçimlerde Türkiye çapında da Kırıkkale’de de dikkat çekici bir oy alan, barajı aşıp Meclis’e giren, Kırıkkale’de milletvekilliğini kıl payı kaçıran İyi Parti’nin İl Başkanlığı’na Bülent Şükrü Altınışık getirild
Bu haber 1178 kere okunmuş. 30.08.2018 Perşembe 19:49

ALTINIŞIK İL BAŞKANI OLDU

İyi Parti’nin Kırıkkale Teşkilatı açısından önemli gelişmeler yaşanıyor. Kısa süre önce kurulmasına ve bir çok engele rağmen genel seçimlerde Türkiye genelinde barajı aşan ve Meclis’e giren, Kırıkkale’de de belirgin bir oy alarak milletvekilliğini kıl payı kaçıran İyi Parti’nin İl Başkanlığı görevine Bülent Şükrü Altınışık getirildi. Keskin’de bir dönem Belediye Başkanlığı yapan, İyi Parti’den de birinci sıra milletvekili adayı olan Altınışık’ın il başkanı olması kamuoyunda memnuniyetle karşılandı.

 

ALTINIŞIK AÇIKLAMA YAPTI

Kırıkkale’nin tanınmış simalarından biri olan Altınışık, bu gelişmeyi sosyal medya hesabından duyururken, kısa sürede çok sayıda tebrik aldı. Altınışık, gelişmeyle ilgili olarak “İyi Parti Kırıkkale İl Başkanlığı görevi tarafıma tebliğ edilmiş olup, bu görevi şahsıma layık gören Sayın Genel Başkanımız MERAL AKŞENER Hanımefendi'ye ve Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın KORAY AYDIN'A teşekkür eder, üstlenmiş olduğumuz yeni görevimizin İlimize, şahsıma ve değerli hemşehrilerime hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah'tan niyaz ederim” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir