En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Altınışık yine yollarda

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık yine yollara düştü.
Bu haber 222 kere okunmuş. 05.05.2022 Perşembe 19:13

BAYRAMLAŞMA ZİYARETLERİ

İyi Parti Kırıkkale İl Başkanı Bülent Şükrü Altınışık yine yollara düştü. Başkan Altınışık, bayramın birinci günü parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma töreninden sonra ilçeleri ziyaret ederek teşkilatlarla bayramlaştı. İlginin yüksek olduğu ziyaretlerde Başkan Altınışık ve ekibi ilçelerde hem teşkilat ve hem de esnaflar ve vatandaşlarla görüştü. Esnaf ve vatandaşların bayramı tebrik edildi.

 

MİLLET BİZİ ÇAĞIRIYOR

Ziyaretlerle ilgili yapılan açıklamada, “İl Başkanımız Sn Bülent Şükrü Altınışık önderliğinde İl Teşkilatı olarak bayramın 3. Günü ilçe teşkilatlarımız ve ilçe esnaflarımız ile bayramlaştık. Sana olan inancımızla düştük yollara! Var olsun teşkilatımız. Var olsun başkanımız Meral Akşener, Koray Aydın. Az kaldı millet bizi çağırıyor. Haydi Bismillah” bilgisi paylaşıldı

 

VAR OLSUN BAŞKANIMIZ

Ziyaretler ve yapılan açıklamada mesaj da verilerek, “Sn. Genel Başkanımız Meral Akşener’in de dediği gibi her geçen gün bir önceki günden daha çok çalışıyor, yılmıyor ve iktidara emin adımlarla ilerliyoruz! Var olsun teşkilatımız. Var olsun başkanımız” açıklaması yapıldı.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

10 + 2 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir