En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Anlamlı bir anma

AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Teşkilatı İl Başkanı Nuh Dağdelen riyasetinde Kırıkkale’nin il olmasında büyük emekleri olan Hüseyin Kahya Hiçyılmaz’ı...
Bu haber 2381 kere okunmuş. 21.06.2020 Pazar 17:02

AK Parti Kırıkkale Gençlik Kolları Teşkilatı İl Başkanı Nuh Dağdelen riyasetinde Kırıkkale’nin il olmasında büyük emekleri olan Hüseyin Kahya Hiçyılmaz’ı mezarı başında ziyaret edip dualar İle andılar. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Halil Özaslan; “-Yeni umutlara ve aydınlık geleceğimize nefes olması için fidanlar diktik. Kırıkkale’ mizin il oluşunun 31. Yılı kutlu olsun!’ dedi.

 

 

MEZARINA ZİYARET

AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen; “Kırıkkalemizin şehir olmasında önemli bir yeri olan Hüseyin Kahya HİÇYILMAZ’ ın kabri başındayız. kendisini rahmet minnet ve şükranla anıyoruz. Makamı cennet olsun inşallah. Bugün, 21 Haziran. Kırıkkale’mizin il oluşunun 31.yılını idrak ediyoruz.  Bu süre içerisinde şehrimizin kurulduğu günden itibaren şehrimize hizmet eden belediye başkanlarımızı milletvekillerimizi rahmet ve şükran ile anıyoruz. Allah hepsinden razı olsun. 2002 den bu tarafa ak parti hükümetleri ile Kırıkkalemizin çehresi yapmış olduğumuz hizmetlerle Kırıkkalemizin çehresini değiştirdik. Yollarımızla hastanelerimizle üniversitelerimizle okullarımızla sağlık alanındaki alt yapı çalışmalarımızla Kırıkkale Türkiye’nin en önemli şehirlerinden birisi olma noktasında hızla ilerliyor. İnşallah önümüzdeki günlerde yıllarda Türkiye’nin en önemli şehirlerinden bi tanesi Kırıkkale olacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

6 + 3 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir