En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Anlamlı bir karar

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, adaylığının ilan edilmesinin ardından anlamlı bir karar aldı ve seçim bürosuna gönderilecek tebrik çiçekleri yerine şehit ve gazi yakınlarına bağışta bulunulmasını istedi.
Bu haber 825 kere okunmuş. 13.01.2019 Pazar 11:32

AK Parti Bahşılı Belediye Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, adaylığının ilan edilmesinin ardından anlamlı bir karar aldı ve seçim bürosuna gönderilecek tebrik çiçekleri yerine şehit ve gazi yakınlarına bağışta bulunulmasını istedi.

 

DİKKAT ÇEKEN BİR KARAR

AK Parti’nin Bahşılı Belediye Başkan Adayı belli oldu. İlçeye aday olarak Recep Zafer Tekin atandı. Tekin, daha ilk günden anlamlı bir karar alarak ilerisi için de nasıl bir başkanlık yapacağına dair mesaj vermiş oldu. Başkan adayı Tekin, kendisine tebrik amaçlı gönderilecek olan çiçekler yerine Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği’ne bağışta bulunulmasını istedi. Çiçek yerine bağış makbuzlarının gönderilmesini isteyen, bağış makbuzlarının da seçim bürosunda sergileneceğini belirten Tekin, böylesi bir anlamlı kararla daha ilk günden dikkatleri üzerine çekti.

 

AÇIKLAMADA BULUNDU

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Başkan Adayı Recep Zafer Tekin, “Başkan adaylığımızla birlikte tebrik mesajları, telefonlar ve çiçekler geliyor. Ben böylesi bir zamanda çiçekler için para harcanması yerine Türkiye Harp Malulü Derneği’ne bağışta bulunulmasını daha doğru buluyorum. Bize çiçek yerine bağış makbuzu gelsin. Biz o makbuzları seçim büromuzda sergileyecek ve gönderen kişiyi bu şekilde onure edeceğiz. Bunun daha anlamlı olacağını düşünüyorum. Üstelik şehit yakınlarımız ve gazilerimize maddi ve manevi anlamda destek ve katkı sağlamış olacağız” dedi.

 

İBAN NUMARASI VERDİ

Bu anlamlı ve örnek davranışı ile dikkat çeken Başkan Adayı Tekin’e sosyal medyada tebrik yağıyor. Bir çok kişi daha ilk günden aldığı bu kararla Tekin’in nasıl bir başkanlık yapacağına dair işaretler verdiğini söyledi ve “Kendisini tebrik ediyoruz bu anlamlı kararı ve çağrısından ötürü. Örnek bir davranış sergiliyor. Ayrıca ilerisi için de nasıl bir başkanlık yapacağına dair çok açık bir mesaj veriyor. Tebriklerimizi iletiyoruz” dediler. Bağışta bulunmak isteyenler TC Ziraat Bankası Türkiye Harp Malulü hesabına, TR15 0001 000 31647 03551 15001 nolu İBAN numarasıyla bağışta bulunabilirler. Seçim bürosuna gönderilen makbuzlar panoda sergilenecek.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

4 + 7 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir