En Son Haberler
YazarlarTümü
Namaz Vakitleri
Görüntülenen Şehir:   Loading
Puan Durumu Loading
Gazeteler

Anlamlı bir park

Bahşılı Belediyesinden örnek hizmete imza atarak; daha önce uyuşturucu ve alkol alan kişilerin kullandığı izbe yerin restorasyonu ve ıslahı ile rekreasyon alanı haline getirildi, şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz tahsis edildi.
Bu haber 136 kere okunmuş. 30.08.2022 Salı 19:12

ANLAMLI BİR ÇALIŞMA

Bahşılı Belediyesinden örnek hizmete imza atarak; daha önce uyuşturucu ve alkol alan kişilerin kullandığı izbe yerin restorasyonu ve ıslahı ile rekreasyon alanı haline getirildi, şehit ve gazi yakınlarına ücretsiz tahsis edildi. Park ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Bahşılı Belediye Başkanı Recep Zafer Tekin; “Bu park daha önce hayvan otlatılan veya insanların zaman zaman içki içtiği bir yerdi.

 

BAŞKAN BİLGİ VERDİ

Bu iki bin metrekarelik alana düzenleme yaparak, 3 tane şelale yaptık, lavabo ve mescit de yaptık, 2 adet güvenlik görevlisi koyup vardiyalı bir şekilde 24 saat korunaklı hale getirdik. Kimliklerini ibraz eden şehit ve gazi yakınlarına çay, su, soda gibi ücretsiz bir şekilde ikramlarımızı yapmaktayız. Sadece gazi ve şehit yakınlarının ücretsiz bir şekilde düğün, nişan, nikah yapmak ve doğum günlerini kutlamak için ücretsiz şekilde faydalanacak” dedi.

YorumlarBu habere hiç yorum yapılmamış     'İLK YORUMU SEN YAP'

Adınız Soyadınız:

E-Postanız:

Yorumunuz:

1 + 1 = ?

 

Bunlar da ilginizi çekebilir